Український виробник полімерних рукавів планує збільшити виробництво продукції у 2-2,5 рази

Український виробник полімерних рукавів компанія «Планета Пластик» вийшла на об’єми виробництва, що були до повномасштабного вторгнення. За рахунок модифікації обладнання при відновленні, компанія планує збільшити виробництво в 2-2,5 рази.

Про це генеральний директор та співвласник компанії «Планета Пластик» Костянтин Ващенко розповів в інтервʼю Latifundist.com.

«Зараз проектуємо та плануємо зовсім скоро розпочати будівництво нового виробничо-складського комплексу для розширення виробництва плівок аграрного призначення та пакувальних плівок. Також в планах придбати обладнання для виробництва полімерних труб різного цільового призначення та широкого спектру діаметрів. В першу чергу вироблені нами труби мають закрити потреби аграріїв, а також будуть використовуватися для відновлення інфраструктури», — каже Костянтин Ващенко.

У березні 2022 року 90-95% заводу «Планета Пластик» було зруйновано. Відновлення почали з важливого для українських аграріїв продукту — рукавів для зберігання зерна TM Harwell.

Читайте також: Нідерландська компанія придбала полімерні рукава українського виробника

«Так, сьогодні наші відновленні потужності дозволяють не лише повністю закрити потребу вітчизняних споживачів, а й відчути всі переваги від використання рукавів ТМ Harwell нашим іноземним партнерам», — додає гендиректор компанії.

До повномасштабного вторгнення «Планета Пластик» експортувала рукава клієнтам та дилерам в різних країнах на різних континентах. Цьогоріч компанія продовжила співпрацю з вже існуючими клієнтами з Румунії, Латвії, Естонії, Німеччини, Молдови, Індії, Казахстану, Австралії та почала експортувати в нові країни такі, як Чехія, Фінляндія, Нідерланди та США.

Нагадаємо, компанія «Планета Пластик» відновила експорт продукції ТМ Harwell навесні 2023 року.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus