Agritechnica 2023: CASE IH представив нові продукти для європейського ринку

На міжнародній виставці Agritechnica 2023 в Ганновері, команда топменеджменту компанії «НІБУЛОН» на чолі з Андрієм Вадатурським провела зустріч з представниками правління CNH Industrial і Тайтен Машинері

Про це повідомила пресслужба Тайтен Машинері.

«Було обговорено кроки в напрямку модернізації технологій вирощування рослинних культур при застосуванні надійного та ефективного обладнання CASE IH для підтримки та розвитку сільськогосподарської галузі України», — йдеться у повідомленні. 

Цьогоріч бренд CASE IH представив на Agritechnica 2023 рішення для європейських виробників усіх масштабів та секторів — від найпотужнішого трактора Quadrac 715 й до першого цілком електричного трактора Farmall 75C Electric. Також для огляду відвідувачам були запропоновані останні новинки продуктової лінійки бренду, включно з комбайнами та прес-підбирачами.

Тайтен Машинері Україна вперше презентувала нову універсальну систему автоводіння під власним брендом

Читати також

У номінації Farm Machine Award 2024 відзнаку отримав цілком новий електричний трактор Farmall 75C Electric, який було визнано найкращим компактним трактором. Він має чотири напівавтономні функції, включно з режимом безпеки та функцією Follow me, а також режим прямування за рядом. Крім того, електричний Farmall 75C має безпечний режим, який може виявляти людей, тварин чи об'єкти поряд із трактором в радіусі 360°. У комплектації з фронтальним навантажувачем цей трактор може використовуватися як прифермерський чи комунальний.

Також під час церемонії Agritechnica Innovation Award визнання журі отримала система Advanced Feedrate Radar, яку було розроблено для комбайнів Case IH Axial-Flow — технологія здобула срібну медаль. Система за допомогою чотирьох радарних блоків на жниварці передбачає кількість маси, що надійде до комбайну, це дозволяє до 20% збільшити швидкість роботи комбайна без ризику блокування.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus