Українські виробники зможуть експортували кормове борошно та жири до Ізраїлю

Українські виробники отримали можливість експортувати кормове борошно та кормові жири до Ізраїлю. Відповідні сертифікати погодили компетентні органи двох країн.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

«МЗС спільно з Держпродспоживслужбою продовжують відкривати двері для української продукції у світі. Лише за минулий та цей тиждень ми відкрили нові ринки в трьох країнах: КНР, Катарі та Ізраїлі. Це частина системної стратегії МЗС з допомоги українському бізнесу в часи війни», — заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Він додав, що в рамках платформи Nazovni з січня 2023 до лютого 2024 року опрацьовано 84 заявки експортерів на вихід на ізраїльський ринок.

Читайте також: Китай може дозволити імпорт українського гороху — профільна асоціація

«Держпродспоживслужба продовжує сприяти розширенню двосторонньої торгівлі та диверсифікації експорту продукції різних категорій, зокрема і кормів для тваринництва. Наразі опрацьовуються 220 напрямків щодо відкриття ринків іноземних країн по товарних позиціях: м'ясо, молочна продукція, рибна продукція, продукти бджільництва та інші», — зазначив голова Держпродспоживслужба Сергій Ткачук.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus