АРМА отримало в управління майно депутата-колаборанта з Херсонщини

В управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передали майно депутата з Херсонщини, якого підозрюють у державній зраді та колабораційній діяльності.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«За клопотанням прокурорів Спеціалізованої екологічної прокуратури Херсонської обласної прокуратури та Херсонської окружної прокуратури судом ухвалено рішення про передачу арештованого майна, яке належить депутату Херсонської обласної ради підозрюваному у державній зраді та колабораційній діяльності», — йдеться у повідомленні.

Загальна вартість арештованого майна становить понад 640 млн грн. Це корпоративні права у 12 агрофірмах та підприємствах, належні їм земельні ділянки площею 2,5 тис. га, тепличний та автозаправний комплекси, більш як 30 об’єктів нерухомого майна, транспортні засоби та банківські рахунки.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру брату екснардепа-зрадника Ковальова, який вивозив зерно з Херсонщини до рф

Нагадаємо, Cлужба безпеки викрила власника одного із провідних агрохолдингів Запорізької області, який вивозив зерно до росії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus