Кернел приєднався до будівництва укріплень в Сумській області

Зважаючи на необхідність зведення фортифікаційних споруд, агрохолдинг «Кернел» приєднався до будівництва укріплень в Сумській області, повідомили в пресслужбі компанії.

«Ми усвідомлюємо, що не можна зволікати з підсиленням захисту українських територій, тому долучаємося, де можемо. Сумщина — один з регіонів присутності нашої компанії, тому проблеми області завжди у фокусі нашої уваги. Підтримка будівництва фортифікаційних споруд для компанії — це ще один крок назустріч посиленню обороноздатності країни. Бронекапсули, бетонні укриття, траншеї та вогневі позиції дозволять захистити бійців на позиціях, сприяти їхній безпечній евакуації та переміщенню», — розповіла Катерина Співакова, директор з комунікацій та GR. 

Як зазначили в компанії, попри складність погодних умов ранньої весни та специфіку робіт, будівництво фортифікаційних споруд виконується з дотриманням стандартів якості та безпеки. 

Читайте також: З початку війни Кернел передав ЗСУ квадрокоптерів і БПЛА на понад 50 млн грн 

З перших днів повномасштабної війни «Кернел» виділив вже понад 2,3 млрд грн на підтримку Збройних Сил України.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus