Стало відомо, скільки коштів витратили українські агрохолдинги на допомогу ЗСУ

Холдинги SCM Group, Kernel, МХП та Group DF переказали на потреби ЗСУ більше семи мільярдів гривень допомоги.

Про це йдеться у матеріалі LIGA.net.

Якщо розглядати цю допомогу більш детально, то:

  • холдинг SCM Group, яким володіє Рінат Ахметов, переказав військовим близько 5 млрд грн і надав понад 800 авто, 150 тис. бронежилетів, 340 авто та 120 модульних укриттів.
  • Kernel Андрія Веревського виділив для ЗСУ та цивільних 1 млрд грн. Компанія передала 792 одиниці техніки, понад 23 тис. одиниць бронежилетів, шоломів, безпілотників, засобів зв’язку. Для цивільних передавали гуманітарку та понад 800 тис. одиниць медикаментів.
  • МХП Юрія Косюка надав військовим 794 млн грн (закуповував для війська комплекти форми, сухпаї, ліки). Також агрохолдинг допомагав деокупованим громадам.
  • Group DF Дмитра Фірташа переказала ЗСУ 588 млн грн. Військові отримали 670 авто, безпілотники та медичне обладнання для захисників.

Нагадаємо, що інші компанії теж виділяють кошти на домомогу ЗСУ. Зокрема це RAGT Semences, ГК Прометей, Агропросперіс та інші.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus