Агропродсервіс цьогоріч проведе Форум аграрних інновацій у звичному форматі

Форум аграрних інновацій «Нове зернятко», який організовує компанія «Агропродсервіс», цьогоріч проведуть у звичному форматі, розповів генеральний директор компанії Андрій Баран.

Останні 4 роки компанія змінила формат зустрічей з учасниками, клієнтами та гостями заради виконання безпекових вимог. 

«Ми, порадившись, вирішили відновити формат, який дозволить більшій кількості учасників показати себе, а відвідувачам знайти корисні інновації, які відповідають сучасним віянням в галузі. Також повертаємо теоретичні лекції та панельні дискусії», — розповів Андрій Баран.

Незмінним залишаються знайомство з демо посівами та виробничими потужностями і технічними рішеннями. В компанії розраховують на пожвавлення серед аграріїв в контексті акценту на переробку, змін структури посівів, логістичні виклики, експортні обмеження тощо.

Цьогорічний форум «Агропродсервіс» проводить в рамках 25-річчя компанії. Всі кошти, вилучені від участі та благодійних проєктах в рамках заходу, будуть спрямовані на ЗСУ та тероборону.

Подія запланована на 20-21 червня, місце проведення — Настасів (Тернопільська область).

Реєстрація — за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus