Зараз в портах неможливо накопичити на складі 20-50 тис. т зерна, все працює з-під коліс — Кіпер

Значна частина припортової інфраструктури в портах Одеської області розбита, заявив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер в інтервʼю для «Бізнес.Цензор».

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

«Я дякую бізнесу, який працює в області за таких умов і платить податки. Адже зараз неможливо накопичити на складі 20-50 тис. т зерна, щоб коли прийшов корабель його завантажити. Все працює з-під коліс, на ходу, під обстріли, під тривоги. Судно вантажиться не добу, а три-п’ять. Але вони це роблять, оплачуючи простої», — сказав він.

Кіпер додав, що зараз український морський коридор працює цілодобово і бувають такі дні, що в каравані йде 40-50 кораблів. 

Читайте також: Васьков: Від російських атак постраждало понад 200 обʼєктів портової інфраструктури, частину вже відновили

  • 10 квітня росіяни завдали удару з тимчасово окупованого Криму по транспортно-логістичній інфраструктурі Одеської області. Під час атаки постраждали двоє залізничників Одеської залізниці, вони з пораненнями і травмами були госпіталізовані.
  • Внаслідок удару росіян балістичною ракетою по порту Південний 19 квітня зруйновано 10 резервуарів сінгапурської компанії та знищено понад 10 тис. т рослинної олії.
Виконано за допомогоюDisqus