Удар по Охматдиту. Як агрохолдинги, ритейлери і банки допомагають відновленню лікарні (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Вранці 8 липня росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Під російський ракетний удар потрапила дитяча лікарня «Охматдит» у Києві. Агрохолдинги, ритейлери та банки оголосили про надання фінансової допомоги на відновлення лікарні.

Зокрема, агрохолдинг «Кернел» передає 10 млн гривень через United24 на допомогу дитячій лікарні «Охматдит». Згодом оголосила про допомогу на таку суму група ОККО.

3 млн грн на відновлення отримає «Охматдит» від «Астарти» та Благодійного фонду «Повір у себе».

Група компаній «Нива Переяславщини» виділила на відновлення дитячої лікарні 1 млн грн.

Допомогу на відновлення «Охматдиту» надає і АТБ.

«Власниками компанії було оперативно прийняте рішення виділити для «Охматдит» 20 мільйонів гривень. Ці кошти невдовзі будуть спрямовані на допомогу постраждалим дітям, відновлення зруйнованого корпусу лікарні, а також закупівлю необхідного медичного обладнання, аби лікарі й надалі могли виконувати свою місію — рятувати життя наших маленьких українців», — повідомили в компанії.

ПУМБ перерахував на рахунок Благодійного фонду «Таблеточки» 3 млн грн, які будуть скеровані на допомогу онкохворим дітям, які проходять лікування в «Охматдит».

Credit Agricole спрямовує 1,5 млн грн для подолання наслідків та відновлення лікарні. Благодійні кошти передадуть за допомогою БФ Твоя опора.

Ще 1 млн грн на відновлення «Охматдиту» направила корпорація AGCO.

Фінансова компанія Activitis перерахувала на відновлення «Охматдиту» 200 тис. грн.

Працівники «МХП» зібрали майже 500 тис. грн для пацієнтів та медичних працівників дитячої лікарні «Охматдит». Благодійний Фонд «МХП-Громаді» подвоює цю суму та передає медичному закладу 1 млн грн.

«ОХМАТДИТ є стратегічним партнером компанії МХП та Фонду «МХП — Громаді», разом працюємо вже довгі роки над реалізацією ініціатив, покликаних зберігати здоров'я дітей», — зазначили в агрохолдингу.

Підтримати дитячу лікарню «Охматдит» можна, зробивши донат за посиланням.

Виконано за допомогоюDisqus