Тайтен Машинері представив на Дні поля новинку 2024 року — телескопічний навантажувач CASE IH

25 липня у Вінницькій області на полях МХП відбувся Всеукраїнський День поля «УКАБ Агротехнології», де «Тайтен Машинері Україна» продемонструвала найбільшу кількість агрегатів в роботі, повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

Так, під час демонстрації можна було побачити:

  • Напівначіпний плуг KUHN Multi-Leader XT, який працював в парі з потужним трактором CASE IH Magnum 340 AFS Connect. Цей тандем показав високу ефективність та надійність у польових умовах.
  • Сівалку для смугового посіву BEDNAR MATADOR МO, яка дозволяє досягати відмінних результатів при мінімальних затратах ресурсів.
  • Культиватор BEDNAR VERSATILL VO7500PROFI, який працював разом із 400-сильним трактором CASE IH Magnum AFS Connect, що забезпечувало максимальну продуктивність та якість обробітку ґрунту.
  • Розкидач мінеральних добрив KUHN Axent 90.1, який використовувався з улюбленим трактором українського агроринку — CASE IH Puma 210 к.с. Ця комбінація дозволяє рівномірно розподіляти добрива по полю, що сприяє підвищенню врожайності.
  • Пневматичний посівний комплекс KUHN Espro 6000 RC, який привернув увагу своєю інноваційністю та здатністю забезпечувати точний посів.

У статичній зоні компанія продемонструвала комбайн CASE IH Axial-Flow 7250 із зерновою жниваркою MacDon серії FD2.

Окрім цього, «Тайтен Машинері» представив новинку 2024 року — телескопічний навантажувач CASE IH Farmlift 737.

Виставкова зона «Тайтен Машинері» також включала такі причіпні агрегати, як:

  • Ефективний інструмент для пресування сіна та соломи — прес-підбирач KUHN VB 3155 OPTICUT, який забезпечує високу щільність тюків та мінімізує втрати матеріалу.
  • Мульчувач KUHN RM 610 R, який демонструє відмінну продуктивність при подрібненні рослинних залишків.
  • Пневматичну сівалку точного висіву KUHN MAXIMA 3 TRM E, яка завдяки високій точності висіву сприяє оптимальному розвитку рослин.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus