Контроль якості, зберігання та логістика зернових: АБМ спільно з USAID провели три навчальні семінари для аграріїв

Компанія «АБМ-Трейд» провела 3 навчальних семінари для аграріїв у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку — АГРО, яка виконується Chemonics International, повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Перший семінар був присвячений контролю якості зернових та бобових культур.

На другому семінарі обговорили умови зберігання зернових та бобових культур. Генеральний директор компанії Роман Огроднічий, зазначив, що АБМ у рамках подальшої співпраці консультуватиме аграріїв у питаннях вирощування, зберігання, транспортування зернових та в перспективі активно сприятиме виходу продукції на експорт.

Читайте також: Кормовий бартер: ви нам зерно, ми вам — корми і премікси. Інструкція, як стати давальцем «АБМ-ТРЕЙД»

Темою третього семінару була логістика зернових. Говорили про сучасні виклики у сфері логістики та пошук шляхів їх вирішення.

Із презентацією виступив генеральний директор Роман Огроднічий. Та навчальні семінари включали в себе виступи не лише фахівців компанії АБМ, а й запрошених гостей, зокрема представник «Агрінос Україна» акцентував увагу на вирощуванні зернових та бобових культур та, що чекає фермера в майбутньому; спікер від «Лубнимаш» докладно розповів про види зберігання зернових та бобових культур; доповідач від «Заводу Кобзаренка» окреслив актуальні питання, що стосуються логістики зерна, зокрема види перевезень та їх конкретні переваги.

В рамках проведення семінарів учасники також відвідали завод «АБМ», на якому вже декілька років впроваджується система ощадливого виробництва LEAN.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus