НІБУЛОН продовжив співпрацю з румунською транспортною компанією, щоб здешевити логістику Дунаєм

НІБУЛОН та румунська компанія TTS (Transport Trade Services) підписали контракт про пролонгацію на новий сезон, повідомили в пресслужбі агрохолдингу.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

«Ухвалення рішення стало логічним продовженням плідної дворічної співпраці двох великих компаній. За цей час TTS було оброблено 3,5 млн тонн вантажів «НІБУЛОНу». Новий контракт передбачає вже у цьому сезоні обробку 1,6 млн тонн збіжжя», — йдеться у повідомленні.

В рамках угоди компанія CNFR NAVROM SA перевезла продовольчу пшеницю з Ізмаїлу до Констанци, після чого компанія TTS Operator S.R.L. перевалила 63 тис. т вантажу на борту судна WADI TIBA плавкраном.

Крім того, компанія TTS забезпечила доставку та навантаження 30 тис. т ріпаку на судно AMALIA. Вже цього тижня очікується прибуття третього судна, яке завантажить 32,5 тис. т фуражної пшениці.

«У цій співпраці ми прагнемо зберегти досягнуті нами обсяги відвантаження. В умовах зменшення вартості фрахту з українських портів Чорного моря логістичний ланцюг відвантаження Дунай-Констанца стає на $10 дорожчим у порівнянні з портами Великої Одеси. Тому важливо знаходити можливості вибудовувати більш стійкий потік перевезень і мінімізувати затрати на всіх етапах нашого логістичного ланцюга до Констанци», — зазначив Сергій Калкутін, директор з логістики НІБУЛОНу.

Читайте також: Перебої з електропостачанням суттєво вплинуть на швидкість та обсяги експорту зерна через порти

  • В НІБУЛОНі пропонують ввести спецтариф на перевезення зерна від Укрзалізниці, щоб здешевити логістику Дунаєм.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus