Чергова атака росії на порти Одещини вбила 6 людей, пошкоджене судно (ОНОВЛЕНО)

9 жовтня росія вчергове вдарила балістичною ракетою по портовій інфраструктурі Одеської області. Внаслідок атаки загинуло 6 людей і 11 постраждало. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Ціллю ворога знову стала портова інфраструктура. Ворог влучив у цивільний контейнеровоз під прапором Панами. Внаслідок ворожої атаки, на жаль, загинуло шестеро людей, вісім зазнали поранень, з них четверо перебувають у важкому стані. Всі постраждалі — громадяни України. Наразі їм надається вся необхідна допомога», — написав Кіпер.

За даними віце-прем’єр-міністра з відновлення України Олексія Кулеби, під час атаки було пошкоджене цивільне судно під прапором Панами — контейнеровоз Shui Spirit. Це вже третє іноземне судно, атаковане росією, за останні чотири дні. 

Оновлено о 9:55. Кількість жертв внаслідок удару зросла до 7. Сьогодні вранці у лікарні помер 46-річний співробітник порту, повідомив Кіпер.

  • У ніч з 5 на 6 жовтня цивільне судно PARESA під прапором Сент-Кітс і Невіс зазнало пошкоджень під час нічної ракетно-дронової атаки росії поблизу одного з причалів у морському порту Південний.
  • 7 жовтня під ударом ворожої балістичної ракети опинилось судно OPTIMA під прапором Палау, яке прийшло під завантаження в український порт. Тоді загинула одна людина.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus