Аграрії зможуть купити насіння соняшника і кукурудзи для весняної посівної, скориставшись безвідсотковим кредитом

«Суффле Агро Україна» запускає програму безвідсоткових кредитів. Аграрії зможуть купити насіння соняшника і кукурудзи для весняної посівної, а розрахуватися за нього до 31 жовтня 2025 року. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

Скористатися програмою можуть фермери, які мають в обробітку не менше 100 га зареєстрованого земельного банку. 

За словами керівника Кропивницького регіону компанії Юрій Демченка, йдеться про кредитування на купівлю всієї лінійки посівного матеріалу «Суффле Агро Україна». 

«У традиційних банках фермери витрачають багато часу на отримання кредитів із заставою майна. У нашому випадку застава — це майбутній урожай, що значно спрощує процес кредитування. Для аграріїв це актуально, оскільки цього року через спеку вони мають неврожай, а значить — дефіцит обігових коштів. Тому, ми хочемо підтримати їх і дати можливість інвестувати в сучасні технології та збільшити врожайність за рахунок використання якісної генетики», — розповів Демченко.

Директорка компанії Тетяна Яценко зазначила, «Суффле Агро Україна» звернулись до свого інвестора — InVivo Group — із запитом на програму підтримки українських фермерів і дуже швидко отримали згоду на виділення ресурсів під безвідсоткове кредитування.

«Завдяки цьому аграрії зможуть отримати потужну підтримку посівної 2025 і зможуть зосередитися на головному — вирощуванні врожаю», — додала Яценко.

Детальніше про програму можна дізнатись у представників компанії.

Читайте також: Озимими зерновими засіяли вже понад 4 млн га

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus