ХХVII Всеукраїнський день логіста

Дата
Листопад 2022, 25(Пт)
Час
09:00
Адреса
Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 8, UBI Конференц-хол
ХХVII Всеукраїнський день логіста

Всеукраїнський день логіста — комунікаційний майданчик, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, шансом для кожного з учасників поділитися досягненнями, перейняти успішний досвід та обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Захід об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Організатор заходу — В2В-компанія TradeMasterGroup.

Конференція пройде у 2-х паралельних залах

1 – Оптимізація транспортної логістики. ЗЕД. Практичний досвід

2 – Оптимізація складської логістики. Готові кейси з впровадження

Спікери конференції:

  1. Мустафа Найєм, заступник Міністра інфраструктури України. Тема: Питання державного регулювання.
  2. Валерій Губарєв, директор компанії «Незалежна Митна Агенція», керівник відділу митних агентів LAMARIN.LLC, радник Громадської Ради при Держмитслужбі України. Тема: Інструменти організації митного безвізу для логістів.
  3. Андрій Мокряков, консультант аналитического департамента Pro-Consulting. Тема: Аналіз ринку логістичних послугу країни. Тренди, складності можливості для України.
  4. Володимир Адамов, керівник напрямку логістики Consulting for Retail. Тема: Передумови запуску голосу та результати на прикладі мережі 7-23
  5. Святослав Олійник, експерт з управління запасами ABM Cloud, і Роман Дида, керівник з виробництва компанії Кормотех. Тема: Побудова стійких та ефективних ланцюгів поставок.
  6. Ярослав Бендяк, керівник відділу автоматизації SKLAD SERVICE. Тема: Побудувати склад за 2 місяці? Легко! Реальний кейс «Агромат»
  7. Наталя Пуляженкова, директор департаменту логістики компанії «Цитрус». Тема: Переорієнтування морських контейнерних перевезень на інші маршрути.
  8. Сергій Косенко, керівник проектів у сфері матеріального та не матеріального виробництва Dolphi-Ukraine. Тема: Оптимізація транспортної логістики як поштовх до збільшення об’ємів продажів.
  9. Віталій Шеметов, комерційний директор з закупівель і логістики ТОВ «Торговий Дім «Карпатські Мінеральні Води». Тема: Огляд чинників дорожчання логістичних послуг в умовах війни. Пошук можливостей оптимізації затрат та методи доставки товарів в умовах дефіциту транспорту
  10. Артем Мороз, операційний директор компанії UTEC Logistics. Тема: Можливості та особливості вантажних авіаперевезень в умовах воєнного стану
  11. Сергій Артьоменко, директор компанії «Арт Софт». Тема: АРТ: Черга. Логістика без простоїв та черг.
  12. Ігор Литвиненко, директор з логістики та клієнтського сервісу «Карлсберг Україна». Тема: Як змінити парадигму в плануванні виробництва і управлінні залишками в період невизначеності

У рамках події відбудуться:

1 – Виставка рішень, послуг і обладнання для логістики.

2 – Ukrainian Logistics Award-2022 — компанія Трейд Майстер Груп ініціює національну Премію — Ukrainian Logistics Award-2022. Взяти участь у ній може будь-яка компанія-постачальник рішень і послуг для логістики.

Реєстрація

Контакти:

тел.: +380 67 851 10 65

https://trademaster.ua/events/conferences/vseukrainskij-den-logista

На мапі

Виконано за допомогоюDisqus