Aurum Group

Промислово-інвестиційна група
3669

Aurum Group — провідна українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямами діяльності є: машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість та аграрний сектор. 

Команда Aurum Group сьогодні налічує близько 1500 спеціалістів. 

Засновник Aurum Group — Олена Лебедєва.

Профіль бізнесу Aurum Group

 Компанії, керування якими здійснює Aurum Group:

  • транспортні перевезення: «Аурум Транс», «Транс Енерджі»;
  • вагонобудування та ремонт: «Агрегатбуд», «Інтер Кар Інжиніринг», «Дизельний завод»;
  • промислове насособудування: «Свіський насосний завод»;
  • хімічна промисловість: «Лізінвест»;
  • нерухомість: «Укркомплект плюс».

Фінанси

Щорічний грошовий обіг групи: понад 1,5 млрд грн., а річний обсяг сплачених податків і зборів перевищує 50 млн. грн. Наразі триває консолідація активів Aurum Group. 

Аграрний сектор

Діяльність Aurum Group в агробізнесі представлена ​​господарством, розташованим у Запорізькій області. Основні напрямки діяльності: рослинництво, розвиток зеленого туризму. 

На 2019 р. в управлінні сільгосппідприємств «Аурум Груп» перебуває понад 12 тис. га землі. 

Рослинництво

Переважно землі відведені під зернові культури, олійні та деякі нішеві. 

  • Головними зерновими культурами поки що виступають пшениця, меншою мірою, ячмінь.
  • Олійні культури представлені соняшником, а з нішевих: льон, гірчиця та просо.

З метою раціонального використання посівних земель суспільство застосує принцип сівозміни, коли обсяг площ, відведених під культури, щороку змінюється.

Середня врожайність для зони ризикованого землеробства, а саме степового регіону, виявилася досить успішною, і становить 3,5 т/га для озимої пшениці, 3 т/га для ячменю, по 1,5 т/га для соняшника та льону та 1,2 т/га для гірчиці. 

Техніка

У планах агрокомпанії — оновлення технічного парку, встановлення GPS-навігації для контролю пересування та витрат пального техніки, будівництво ангарів для зберігання зерна, а також розширення орних земель та вихід на нові перспективні культури.

З 2018 року ПУМБ комплексно працює з холдингом Aurum Group щодо фінансування будівництва вантажних залізничних вагонів на базі «Дизельного заводу», а у 2019 році розпочали співпрацю з агропідприємствами групи. Так, банком передано компанії «Аурум Транс» за умов фінансового лізингу сільськогосподарську техніку на суму 12,4 млн грн. 

Також Aurum Group інвестувала в модернізацію с/г техніки 16,1 млн. грн. 

Вагонобудування

У 2018 р. на базі вагонобудівного підприємства «Дизельний завод» збудовано 258 вантажних вагонів, з них 10 зерновозів та 248 напіввагонів. Aurum Group у 2019 р. планує збільшити виробництво вагонів-зерновозів та напіввагонів у 3 рази.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти