Засновницю Aurum Group Олену Лебедєву підозрюють в постачанні обладнання для оборонпрому рф

Служба безпеки України повідомила про підозру дочці ексміністра оборони України Павла Лебедєва, засновниці Aurum Group Олені Лебедєвій. За даними СБУ, вона керувала підприємствами, які постачали товари та обладнання для оборонно-промислового комплексу рф.

Про це йдеться на сайті СБУ.

Відмічається, що у прокуратурі не називають ім'я жінки, але зазначають, що викрили на антиукраїнській діяльності дочку колишнього міністра оборони України (2012-2014 рр). Як з'ясували ЗМІ, йдеться, ймовірно, про Олену Лебедєву — дочку колишнього міністра оборони Павла Лебедєва.

Уточнюється, що жінку підозрюють у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

«‎Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років без права обіймати певні посади та конфіскацію майна»‎, — відмітили правоохоронці. 

Читайте також: «‎З присмаком крові, або Агробізнес України, який має зв’язки з росією та білоруссю»‎ 

Нагадаємо, що у червні цього року за матеріалами СБУ суд арештував та передав в управління АРМА 645 залізничних вагонів, 30 земельних ділянок і 30 об‘єктів нерухомості промислово-інвестиційної групи Aurum Group.

Тоді у пресслужбі Aurum Group підтвердили, що власницею компанії є дочка Павла Лебедєва. Та додали, що підприємства групи сплачують усі податки до бюджету, системно допомагають ЗСУ, територіальній обороні, внутрішньо переміщеним особам та місцевим громадам.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus