УТК ХімАльянс

Продаж мінеральних добрив
4356

«УТК ХімАльянс» — багатопрофільна компанія, основними видами діяльності якої є: виробництво рідких комплексних добрив (РКД), реалізація повного асортименту добрив, повний комплекс послуг із внесення рідких добрив (КАС та РКД).

Згідно з аналітичною системою YouControl, засновник компанії — Віталій Попов.

Компанія заснована в 2010 р.

Профіль Facebook

Профіль бізнесу «УТК ХімАльянс»

Виробництво рідких комплексних добрив

Рідкі комплексні добрива (РКД) виготовляються на заводі в Запорізькій області під торговою маркою BLAUchem за технологією хімічного синтезу. Підприємства групи відповідають міжнародним стандартам виробництва рідких добрив. Рівень автоматизації виробництва забезпечує відсутність впливу людського фактора на процес виробництва та відвантаження добрив.

Базовим продуктом групи є найбільш масове у США та ЄС рідке комплексне добриво РКД АРР 10:34. Добрива, що виробляються, містять оптимальний балансорто і поліфосфатів. Застосування добрив марки BLAUchem забезпечує сільськогосподарським культурам потужний старт, пролонговану дію та високий коефіцієнт доступності діючих речовин.

Виробничі потужності

Потужності першої черги становлять 6 тис. т/місяць. Введення в експлуатацію 2-го заводу групи планується на початок 2020 р. у Житомирській області.

Потужність другої черги дозволить збільшити обсяг виробництва до 15 тис. т/місяць. У планах компанії — подальше розміщення аналогічних виробництв на території України.

Виробництво рідких комплексних добрив ТМ BlauPhos групи UTK розташовано в Полтавській та Запорізькій областях.

Потужність кожного із заводів становить 6 тис. т/місяць.

Найближчим часом на Полтавському заводі планується збільшення потужності до 10 тис. т/місяць. Це дозволить збільшити обсяг виробництва до 16 тис. т/місяць. У планах компанії  — подальше розміщення аналогічних виробництв на території України.

Загальна виробнича потужність групи з випуску РКД у 2020 р. складе 200-250 тис. т. За прогнозованому обсязі ринку в 40-70 тис. т, надмірність потужностей групи УТК дозволяє забезпечити високі темпи відвантаження продукції аграрному сектору навіть з урахуванням сезонних коливань споживання добрив.

Добрива виготовляють на новому заводі в Запорізькій області.

Потужності першої черги заводу становлять 6 тис. т/місяць. Друга черга становитиме 15 тис. т.

Продукція

Марки РКД: 

  • BLAUphos АРР 10:34;
  • BLAU phosАРР 7:23;
  • РКДNP 8:24;
  • BLAU start 5:20:5;
  • BLAU start 0:18:18;
  • BLAU nit 25:6:0+4S;
  • BLAUnit20:10:0+4S.

Окрім виробництва рідких добрив, компанія «УТК ХімАльянс» імпортує:

  • нітроaмофоску 16:16:16 та 16:16: 8;
  • сульфоамофос 16:20:12;
  • амофос та аміачну селітру.

«УТК ХімАльянс» реалізує понад 90 тис. т добрив щороку.

Логістика

Компанія реалізує продукцію як вагонними нормами, так і зі складів, що знаходяться в Апостоловому та Синельниковому Дніпропетровській області та в Запоріжжі.

«УТК ХімАльянс» має власний парк техніки для транспортування та внесення рідких добрив.

Читайте також: УТК ХимАльянс презентовали новые жидкие комплексные удобрения ЖКУ 10:34

Внесення рідких добрив

Компанія надає повний комплекс послуг із внесення рідких добрив: реалізація, доставка, зберігання в період проведення робіт, внесення.

Група УТК/BLAUchem має парк спеціалізованої техніки для внесення рідких добрив (КАС та РКД), зокрема й агрегатами з низьким тиском. Це дозволяє здійснювати поверхневе внесення рідких добрив за несприятливих умов.

З 2020 року компанія планує включити до переліку послуг внесення рідких добрив на глибину 10-20 см у період передпосівної обробки ґрунту, посіву та підживлення. Також група надає послуги з переобладнання парку сільськогосподарської техніки для внесення рідких добрив.

Внесення рідких добрив провадиться за допомогою самохідних агрегатів на шинах низького тиску. Усі агрегати обладнані навігаційною системою CLAAS COPILOT TS із програмою контролю якості виконаних робіт (похибка 30 см) та комп'ютерним регулюванням норми внесення робочої рідини у широкому діапазоні. За потреби в одному господарстві може працювати кілька агрегатів, робота за добу може бути проведена на 400 га землі, витрата палива — до 0,2 л/га.

«УТК ХімАльянс» забезпечує підвезення КАС у господарство власним парком автомобільних цистерн зі сховища.

Компанія обробляє та вносить добрива на 50 тис га.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Попов Виталий, УТК ХимАльянс
Попов Віталій
Власник компанії

Контакти