Хімагромаркетинг

Виробництво ЗЗР, агрохімія, технології обробки землі
1174

«Хімагромаркетинг» — провідна компанія, яка надає широкий спектр продукції для сільського господарства: засоби захисту рослин, насіння, добрива, інноваційні рішення для захисту посівів з хімічними та біологічними механізмами дії — забезпечує аграріїв передовими технологіями понад 29 років та добре відома як в Україні, так і за кордоном.

В Україні свою діяльність компанія веде з 1994 р., під брендом «Хімагромаркетинг» з 2000 р. з центральним офісом у м. Києві та науково-інноваційним департаментом в м. Житомир.

Генеральний директор — Куфтарков Андрій Юрійович.

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль YouTube

Профіль діяльності «Хімагромаркетингу»

Компанія «Хімагромаркетинг» розпочала свою діяльність з 2 продуктів. У 2008 році кількість зареєстрованих продуктів становила 20, у 2011— 41. У 2014 році в асортименті компанії було 56 продуктів, у 2017 — 71, а вже у 2020 — 81 зареєстрований продукт.

Станом на 2023 рік портфоліо «Хімагромаркетингу» налічує 133 зареєстрованих продукти, серед яких:

  • 37 гербіцидів,
  • 19 фунгіцидів,
  • 9 інсектицидів,
  • 8 протруйників,
  • 2 десиканти,
  • 2 акарициди, 1 родентицид, 1 фумігант,
  • 1 регулятор росту,
  • 6 ад’ювантів,
  • 9 добрив,
  • 5 біопрепаратів,
  • 17 сортів та гібридів насіння с/г культур.

Виробництво препаратів здійснюється на заводах Китаю, Литви, Індії, Греції, Франції, Німеччини, Італії, де препарати проходять всі ступені контролю якості препаратів. 

Кожен продукт до початку його реалізації проходить багаторічні випробування для досягнення високих технологічних характеристик при максимальній ефективності та безпеці для навколишнього середовища.

Компанія «Хімагромаркетинг» пропонує високоякісний посівний матеріал всесвітньо відомих компаній в області селекції: Аграрно-дослідного центру АТК Угорської академії наук «Мартонвашар», Сегедського інституту зернового господарства «GabonaKutato» та групи компаній SAATEN-UNION.

На сьогодні компанія має представництва та склади практично в кожній області України, власну систему логістики та агрономічний супровід клієнтів протягом сезону.

Читайте також: В Украине создали организацию для контроля контрафактных СЗР

Наукова діяльність компанії

  • Проведення семінарів для клієнтів. 
  • Закладання та проведення днів поля, де агрономи та фермери можуть ознайомитися з посівним матеріалом компанії, відвідати семінари з їх технологій вирощування та поділитися досвідом зі своїми колегами з різних регіонів України.

  •  «Школа агронома» — навчальний проєкт від «Хімагромаркетингу», спрямований на підвищення знань в галузі агрономії для випускників та студентів ВНЗ.

Соціальна відповідальність

Від початку повномасштабного вторгення «Хімагромаркетинг» неодноразово надавали матеріальну допомогу бійцям ЗСУ, в т.ч. автомобілі та необхідне спорядження.

Компанією успішно започатковано проєкт Agro Solutions — майданчик, де фахівці агрономії обговорюють сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур.

У 2015 році українська компанія «Хімагромаркетинг» отримала нагороду «Лідер галузі 2015». Успішно застосовуючи новітні наукові досягнення протягом 29 років, компанія «Хімагромаркетинг» розробила систему, здатну задовольнити практично всі потреби аграріїв при вирощуванні сільськогосподарських культур протягом сезону.

Історія розвитку «Хімагромаркетингу»

1994 р. — заснування компанії.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Фещук Олександр Миколайович
Директор департаменту наукового супроводу ВІП-клієнтів
Білан Дмитро Анатолійович
Директор департаменту супроводження, навчання та розвитку продажів
Сіроштан Євгеній Валентинович
Директор департаменту по роботі з агрохолдингами
Заєць Олена Василівна
Директор департаменту продажу

Контакти