SEED CORP

Допомога та підтримка малого бізнесу, кредитування
1249

SEED CORP (Корпорація Південно-Східного економічного розвитку) — некомерційна корпорація, яка сертифікована Адміністрацією малого бізнесу США (SBA); наймолодший, український підрозділ американської компанії Remington Seeds.

Корпорація була створена в 1982 р. для поліпшення економіки регіону, допомагаючи малим підприємствам розпочинати, рости та створювати робочі місця.

Творці корпорації — Remington Seeds та «МАІС».

Директор — Єлизавета Терещук.

Профіль Facebook

Профіль бізнесу SEED CORP

Сьогодні SEED CORP обслуговує малі підприємства у всіх штатах Массачусетс та Род-Айленд, надаючи в середньому 120 позик, і щорічно надає технічну допомогу понад 1500 існуючим та потенційним підприємцям. SEED CORP надає кредити на суму від $1 тис до $5,5 млн SBA 504, а також управляє програмою технічної допомоги малому бізнесу.

SEED CORP фокусується на створенні робочих місць шляхом фінансування всіх видів малого бізнесу в Массачусетсі та Род-Айленді.

SEED CORP та Україна

Сьогодні SEED CORP налічує понад 200 співробітників і повністю контролює виробничий процес вирощування насіння: польове виробництво, доробка і кондиціонування на сучасному насіннєвому заводі.

Потужності заводу розраховані на просушування 22 тис. т кукурудзи в качанах в сезон та калібрування 750 тис п.о. кукурудзи. Окрім цього завод може здійснювати калібрування 200 тис. п.о. соняшнику та 10 тис п.о. сої, пшениці, ячменю та інших культур.

Всі інновації компанії SEED CORP спрямовані на виробництво насіння високої якості. Це завдання, окрім спеціалістів заводу, забезпечують господарства, що належать компанії: «Русь», «Колос» і «Красносільське». 

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Терещук Елизавета
Глава компании
Бернье Кристиан
Президент корпорации

Контакти