QUADRO.ua

Дистриб'ютор та інтегратор рішень DJI
736

QUADRO.ua — офіційний партнер, імпортер, дистриб'ютор та інтегратор рішень DJI та DJI Enterprise, DJI Agriculture, DJI Education в Україні.

Профіль Facebook

Профіль YouTube

Профіль бізнесу QUADRO.ua

DJI | QUADRO.ua здійснює постачання техніки, навчання персоналу замовників та допомагає налаштувати бізнес-процеси з використанням безпілотних рішень.

Сервісний центр DJI | QUADRO.service авторизований DJI для виконання ремонту та технічного обслуговування всього спектру обладнання DJI, у тому числі корпоративних та сільськогосподарських моделей. Команда інженерів сервісного центру пройшла навчання у Нідерландах та Китаї.

Бренди: DJI та DJI Enterprise, DJI Agriculture, DJI Education.

Історія розвитку QUADRO.ua

Компанія першою у 2013 р. привезла продукцію DJI до України. Вже 8 років QUADRO.ua надає експертні послуги з впровадження безпілотних рішень під потреби клієнтів та забезпечує офіційне обслуговування командою інженерів QUADRO.service.

QUADRO.ua реалізувала понад 100 комерційних проектів для державних та приватних підприємств. З усіма рішеннями та повним асортиментом продуктів DJI можна ознайомитись в ексклюзивних авторизованих магазинах.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Евтушенко Валерий Валериевич
Руководитель агродепартамента

Команда

Остапенко Вадим
Провідний консультант з agtech, R&D-менеджер

Контакти

Діяльність

Інше