Аграрії зможуть застрахувати промислові дрони та агрокоптери

Компанії VUSO та QUADRO.ua запустили партнерський проєкт страхування КАСКО промислових дронів та агрокоптерів DJI.

Про це повідомила пресслужба компанії QUADRO.ua.

Згідно із повідомленням, програма передбачає страхування максимальної кількості ризиків, включно з пошкодженням, знищенням, втратою БПЛА через аварії, протиправні дії чи стихійні лиха, а також можливість страхування додаткового обладнання безпілотників.

«Однією з важливих опцій програми є страхування відповідальності, що включає компенсацію за шкоду, заподіяну страхувальником або допущеною особою, життю здоров’ю, майну потерпілих третіх осіб», — акцентували в QUADRO.ua.

Крім того, проєкт спрямований на підтримку бізнесу, що зацікавлений у впровадженні інноваційних технологій. Насамперед, це геодезичні, маркшейдерські, енергетичні та аграрні кампанії, фермери та підприємці, які надають послуги обприскування коптерами.

Нагадаємо, що 14 грудня український виробник — компанія Variant Irrigation, яка очолила рейтинг за кількістю реалізованих широкозахоплювальних дощувальних машин у 2021 р., проведе екскурсію на заводи підприємства.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus