Veronesi Group

Виробництво кормів та м'яса
100

Veronesi Group — італійська харчова група з повним та інтегрованим ланцюжком поставок, що починається від виробництва кормів до переробки та розподілу м'яса та ковбасних виробів відповідно до італійських гастрономічних традицій.

Профіль LinkedIn

 Профіль бізнесу Veronesi Group

Сьогодні Група є лідером в Італії в галузі зоотехнічного харчування, м'яса птиці та кролика, свинини та в'яленого м'яса, а також займає консолідовані позиції у секторі яловичини та яєчних та яєчних продуктів. 

Бренди: 

  • Veronesi та La Pellegrina (виробників кормів для тварин);
  • AIA (переробка м'яса);
  • Negroni (виробництва ковбасних виробів).

Продукція Veronesi Group експортується у більш ніж 70 країн світу.

Харчовий сегмент Gruppo Veronesi, що має 16 переробних підприємств, займається переробкою та збутом м'яса птиці, свинини та яловичини, вареної та приправленої салямі, яєць та яєчних продуктів.

У 2018 році комбікормовий сегмент компанії виробив понад 3,1 млн т кормів для тварин. Кормові продукти продаються як роздрібним торговцям, так і фермерам для сільськогосподарських тварин (велика рогата худоба) та птиці, а також для домашніх тварин.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com