Peters&Burg Ltd.

ЗЗР
112

Peters&Burg Ltd. — провідний угорський виробник та постачальник хімічних засобів захисту рослин та пластикової упаковки для агрохімікатів.

Офіційний представник агрохімічного холдингу Peters&Burg Ltd в Україні — компанія «Нертус».

Рік заснування — 1999р.

Профіль Facebook

Профіль бізнесу Peters&Burg Ltd.

Головний офіс Peters&Burg Ltd, так само як і основний виробничий майданчик, розташований в Будапешті, Угорщині, а компанії-дистриб'ютори знаходяться в Україні, росії, білорусі, Молдові та Казахстані.

До складу холдингу входять: хімічний завод «Агрокемія Шейе Зрт» (м. Шейе, Угорщина), виробничий майданчик в Китаї, широка мережа національних дистриб'юторів в Україні, Казахстані, Білорусі, Молдові.

Хімічний завод «Агрокемія Шейе Зрт» — виробниче підприємство загальною площею 5 га. Завод має автономну систему  газо- та електропостачання, сучасне виробниче устаткування та технологічний парк, розрахований на одночасне прийняття 800 т рідких матеріалів.

На заводі працює 4 виробничі лінії: дві з виробництва фунгіцидів (одна з них для випуску фунгіцидів у формі суспензій), та лінії з виробництва гербіцидів та інсектицидів продуктивністю до 24 т на добу. Також виробництво обладнано чотирма автоматичними фасувальні лініями.

Більшість препаратів компанії містять діючі речовини індійського (Gharda Chemicals Limited) та китайського походження (Jiangsu Yangnong Chemical Group Co., Jiangsu Good Harvest-Weien Agrochemical Co., Shandong Qiaochang Chemical Co., Shanghai Mio Chemical Co.).

Продукція: гербіциди, фунгіциди, інсектициди, родентіциди.

Компанія також займається розробкою програми зі збирання та переробки використаних пластикових контейнерів в Україні.

Peters&Burg Ltd співпрацює з найбільшими агрохімічними компаніями Італії (Lamberti, Rhodia), Бельгії, Німеччини щодо закупівлі фарбників, розчинників, ПАР та розробки рецептури нових препаратів.

Пріоритетним напрямком діяльності холдингу є наукові дослідження та розробка нових препаратів.

Разом з провідними європейськими лабораторіями Peters & Burg Ltd постійно працює над підвищенням біологічної активності матеріалів, розширенням спектру дії своїх препаратів та забезпеченням їх екологічної безпечності. 

Агрохолдинг також має власну лабораторію, де перевіряються всі засоби захисту рослин та їхні окремі компоненти.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти