M-Grain

Торгівля зерном, соняшниковою олією
857

M-Grain — міжнародна торгівельна компанія зі Швейцарським корінням, заснована в 2017 році.

Повна назва компанії: Maxgrain International Ltd (UAE) and MaxGrain SA (Swiss).

Кількість співробітників — 15.

Компанія займається торгівлею основними зерновими культурами (пшениця, кукурудза, ячмінь), а також гуртовою та роздрібною торгівлею соняшниковою олією, та має офіси в Швейцарії, ОАЕ та Еквадорі.

Щороку M-Grain купує 300-400 тис. т зернових українського походження.

Власні торгові марки мережі

Kornchen.ecuador — роздрібна торгівля бутильованим маслом в Еквадорі.

Власне виробництво — завод по бутилюванню масла в Еквадорі.

Історія розвитку

Прийшовши в агробізнес 10 років тому, попрацювавши у штаб-квартирах найбільших трейдингових компаній у світі, Олексій Горбунов зрозумів, що час рухатись самостійно та заснував у 2017 році компанію MaxGrain.

Засновник мав амбітну мету — створити компанію, яка б витримала коливання агроринку та базувалася на принципах ефективного ризик-менеджменту, партнерських стосунках та помірного боргового навантаження.

У 2020 році було прийнято рішення консолідувати усі бізнес напрямки та географії під єдиним брендом M-Grain.

Компанія використовує сучасні стратегії техніки та напрацювання міжнародної торгівлі, постійно розвиваючи команду та процеси. Крім того, має апетит до інвестицій в перспективні географічні напрями та логістичні рішення.

Компанія вже рік оперує SAP, системою, якою користується бізнес по всьому світу. Вдосконалена аналітика та технології допомагають краще розуміти контрагентів, а розширений набір програм дозволяє працювати вигідно, постійно адаптуватися та змінювати ситуацію.

2023 р. — компанія продала свій швейцарський бізнес французському інвестору. Залишився тільки бізнес в ОАЕ.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Трейдинг