Кролевецький комбікормовий завод

Вирощування зернових і технічних культур
614

Кролевецький комбікормовий завод — група компаній повного виробничого циклу.

Зембанк — понад 80 тис. га.

Директор — Андрущенко Олександр.

Профіль YouControl

Профіль Facebook

Профіль бізнесу Кролевецького комбікормового заводу

Рослинництво

Культури: пшениця, жито, ячмінь, рапс, кукурудза, гречка, соняшник.

Цим напрямом діяльності займаються Кролевецький комбікормовий завод, фермерське господарство «Надія плюс Агро», «Добробут-12», «Ямпіль Інвест», «Середина-Буда Агро»,. «Успіх-Мена», «Черешки» та ін.

Підприємство має свій машинотракторний парк, оснащений сучасною технікою. Нині проходить масштабна реконструкція та оновлення матеріальної бази, перехід на сучасні технології.

У 2021 р. Кролевецький комбікормовий завод отримав 22 тис. га землі компанії «РОСТОК-ХОЛДИНГ».

Кролевецький комбікормовий завод має сертифікат ISO 9001. 

Зернотрейдинг

Кролевецький комбікормовий завод закуповує зернові та олійні культури (пшениця, ріпак, ячмінь, жито, соняшник, кукурудзу та ін.) у сторонніх виробників. При цьому реалізація продукції здійснюється не лише на території України, а й за її межами.

Елеватор 

Елеватор побудований в 2016 році. Тип сховища — для комбікормових заводів. Потужність одночасного зберігання сировини становить 30000 т. Потужності приймання з автотранспорту — 4 000 т/добу. Потужності відвантаження залізницею — 3500 т/добу; автовідвантаження — 3000 т/добу. 

Послуги: перевалка і зберігання зернових і олійних культур, очищення від домішок на сепараторі, сушка, лабораторний аналіз прийнятого зерна.

У 2018 р. уведено нові потужності на Кролевецькому елеваторі, які збільшились до 185 тис. т. Елеватор має сучасну сертифіковану лабораторію з перевірки якості зерна. 

Згодом було встановлено новий елеватор по зберіганню і переробці зернових ємністю до 270 тис. т, вузол зерноочистки та сушки. Реконструйовано станції розвантаження автомобілів, вагові платформи та лабораторію.

Історія розвитку Кролевецького комбікормового заводу

2007 р. — створення Кролевецький комбікормовий завод.

2012 р. — компанія розпочала будівництво першої черги елеватора «Кролевецький ККЗ», куди планувала інвестувати близько 30 млн грн.

2014 р. — було введено в експлуатацію першу чергу елеватора силосного типу, потужністю 30 тис. т.

2016 р. — розпочало будівництво нового елеватора на іншому майданчику.

2018 р. — в експлуатацію введено першу чергу нового елеватора, обсягом одноразового зберігання 72 тис. т.

2020 р. — місткість елеваторного комплексу Кролевецького комбікормового заводу збільшилася ще на 60 тис. т.

2021 р. — Кролевецький комбікормовий завод розпочав будівництво наступної черги елеватора на 120 тис. т.  У жовтні АМКУ надав дозвіл Кролевецькому комбікормовому заводу на придбання частки у статутному капіталі компанії «РОСТОК-ХОЛДИНГ». У листопаді Глухівський кластер (низка сільськогосподарських компаній: «Шалигінське»,  «Агрофірма ім. Чапаєва», «Аграрні інвестиції» та «Агрофірма «Обрій» та ін.) та «Глухівський елеватор» приєдналися до активів групи «Кролевецький комбікормовий завод» .

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Андрущенко Олександр
Андрущенко Олександр
Власник та директор

Контакти

Діяльність

ТехнічніЗернові