Погода в Україні погіршаться: прийдуть мокрий сніг та дощі


Джерело фото: Latifundist.com

В Україні впродовж тижня пануватиме суцільна хмарність, лише 15-го грудня на Заході хмарно з проясненням.

Про це повідомляє прес-служба сервісу агропогоди «Метео Фарм».

Відмічається, що опади йтимуть скрізь, залежно від температури повітря вони будуть у вигляді снігу, мокрого снігу, дощу.

«В епіцентрі циклону опиняться західні, північні та центральні області. Максимальна кількість опадів очікується 13 та 17 грудня. На значних територіях спостерігатиметься налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, тумани. Вітер північного, східного напрямків, середня швидкість 2 – 8 м/с», — коментують метеорологи. 

Згідно з прогнозом синоптиків, температура вночі в центральних, північних та східних областях коливатиметься від -4 до +3°С, вдень -1…+4°С, на Заході прохолодніше -9…+2°С, денна температура досягне позначки -5…+4°С. В південних областях вночі -1…+5°С, вдень повітря прогріється до +1…+9°С. Мінімальна температура ґрунту на переважній території коливатимуться від -2 до +4°С, на Півдні 0..+7°С, в західних областях -3…+2°С. 13-го грудня виявиться теплішою добою з поміж усього тижня, надалі розпочнеться похолодання.

Нагадаємо, що вже сьогодні більшість аграріїв планують посівну кампанію 2022 року. А оскільки однією з передумов одержання високих врожаїв є використання для сівби якісного насіннєвого матеріалу з високими сортовими та посівними показниками, вчені рекомендують попередньо дізнатися, наскільки якісне насіння буде висіяне під врожай наступного року.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus