Турецький танкер із соняшниковою олією заблокував протоку Босфор через аварію (ОНОВЛЕНО)

Танкер USICHEM, завантажений соняшниковою олією, рухаючись протокою Босфор біля Стамбула (Туреччина), потрапив в аварійну ситуацію в результаті якої було заблоковано рух кораблів та човнів в протоці.

Про це пише KEGM.

Згідно з повідомленням, під час руху з танкера протокою на південь випав якір, через що зупинили рух кораблів та човнів. Чому якір випав — невідомо. Наразі спеціалісти працюють над ліквідацією аварії, аби відновити рух протокою.

KEGM зазначає, що танкер під назвою USICHEM був безпечно поставлений на якір в районі Ахіркапі під координацією Стамбульського центру обслуговування суден у супроводі капітана та буксирів KURTARMA-5 і KURTARMA-8.

Нагадаємо, що ціни на соняшник на українському ринку впали до тримісячного мінімуму, оскільки падіння цін на сиру нафту чинить тиск на комплекс рослинних олій, а відродження нового виду COVID-19 викликає побоювання посилення обмежень на переміщення Європою.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus