LNZ Group стала офіційним дистриб’ютором ЗЗР концерну BASF

Сьогодні, 30 грудня 2021 р. вертикально-інтегрований агропромисловий холдинг LNZ Group став дистриб’ютором ЗЗР найбільшого в світі хімічного концерну BASF (Badische Anilin- & Soda-Fabrik).

Про це пише SuperAgronom.com з посиланням на пресслужбу LNZ Group.

Зазначається, що великий портфель пропозицій компанії BASF складається з 6 основних сегментів: хімікати, матеріали, промислові рішення, технології для обробки поверхонь, харчування та догляд, рішення для сільського господарства. Концерн засновано 6 квітня 1865 р. Штаб-квартира знаходиться в місті Людвігсхафен, Німеччина.

Згідно з повідомленням, представництво BASF в Україні було відкрито у 1992 р. у Києві та стало однією з перших місій великих західних концернів у країні. Наразі регіональні представники працюють у всіх обласних центрах країни. Кількість працівників, які працюють в Україні зараз, становить понад 130 осіб.

Наразі у каталозі засобів захисту рослин BASF 23 гербіциди, 23 фунгіциди, 3 інсектициди, 10 протруйників, 4 регулятори росту та 2 морфорегуляторифунгіциди. Кожен з продуктів до початку масового виробництва проходить багаторічні ретельні дослідження та випробування для досягнення високих дієвих якісних характеристик за максимальної безпечності людей та природи.

«В умовах стрімкого зростання кількості населення світ все більше залежить від того, наскільки ми здатні забезпечити сталий розвиток сільського господарства і надійний захист довкілля. BASF успішно створює і впроваджує інновації для захисту рослин та збільшення врожаїв, підвищення ефективності сільського господарства та виробництва високоякісних продуктів харчування», — зазначають у компанії.

 

Довідка: 

LNZ Group входить у ТОП 100 латифундистів України. Це група, створена на базі Лебединського насіннєвого заводу та спеціалізується на торгівлі насінням цукрових буряків, кукурудзи, соняшника та ріпака, вирощуванні сільськогосподарської продукції, тваринництві.

Земельний банк компанії становить 80 тис. га. Генеральний директор LNZ Group, основний бенефіціар — Дмитро Кравченко.

Нагадаємо, що компанія LNZ Group оголосила про запуск нового каталогу ЗЗР бренду DEFENDA на 2022 рік. До нього увійшло 6 новинок, серед яких два фунгіциди, три інсектициди та один десикант.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus