Syngenta поновлює відвантаження насіння та ЗЗР, щоб забезпечити проведення посівної кампанії

Компанія Syngenta поновлює відвантаження насіння та ЗЗР, щоб забезпечити проведення посівної кампанії в оптимальні терміни.
 
Про це компанія повідомила на свої сторінці в Facebook.
«Шановні аграрії незалежної та суверенної України! В той час як Збройні сили України щосекунди б‘ються за перемогу, наша з вами спільна мета — працювати заради продовольчої безпеки України та світу. Галузь об’єдналася задля напрацювання варіантів відновлення постачань зі складів, які знаходяться поза зонами активних бойових дій»,— йдеться в повідомленні.  
В компанії також повідомили про зміни та нововведення, а саме: 
  • Спільно з міністерствами, підготовлений та затверджений наказ №153 від 24.02.2022 «Про перелік товарів критичного імпорту». Ця постанова має спростити процеси розмитнення та розрахунки. Насіння соняшника, кукурудзи та ЗЗР внесені до переліку окремим додатком.
  • Постачальники активно напрацьовують спрощений алгоритм імпорту та розмитнення насіння та ЗЗР.
  • Триває пошук логістичних партнерів, які погодяться завозити в Україну насіння та ЗЗР.

«Ми готові починати робити з відвантаження насіння на умовах самовивозу з певних складів і активно шукаємо варіанти для поновлення DAP поставок нашим партнерам. Господарствам прохання звертатися до офіційних дистриб‘юторів та відповідальних менеджерів ТОВ «Сингента» щодо можливості відвантаження. Про відновлення поставок ЗЗР буде повідомлено додатково», — акцентували в компанії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus