Syngenta отримала кредит в розмірі $4,5 млрд на розвиток компанії

Агрохімічна компанія Syngenta отримала позику в розмірі $4,5 млрд для розвитку бізнесу. Угоду вже встигли охрестити «‎найбільшою позикою Китаю та всієї Азії».‎ ‎  

Про це пише Bloomberg.

Зазначається, що виробник генетично модифікованого насіння Syngenta Group (HK) Holdings Co уклав трирічну синдиковану позику на $4,5 млрд.  

«‎Цілі позики тісно пов’язані з новим планом сталого зростання Syngenta, який визначає наші глобальні зобов’язання щодо прискорення наших інновацій, щоб надавати нові рішення для аграріїв», — зазначив представник компанії. 

Відзначається, що згідно з даними Bloomberg, світовий обсяг позик, пов’язаних зі стійкістю (SLL), які прив’язують процентні ставки до корпоративних цілей стійкості, зменшився майже на 40%, оскільки інфляція гальмує ринки з фіксованим доходом. 

Разом з тим, цьогоріч, активність у Гонконзі досягає найвищого рівня у порівнянні з 2021 р., а китайські фірми зосереджують свою увагу на синдикації таких позик.

Додається, що компанія Syngenta, яка раніше була зареєстрована у Швейцарії, була придбана кілька років тому Sinochem Holdings Corp. Гонконг стає центром для китайських компаній, які шукають кредити ESG.

Нагадаємо, що аграрії відчувають дефіцит ЗЗР для проведення посівної.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus