Керівництво Ашан заявило, що не збирається покидати ринок рф

Генеральний директор французької торгівельної мережі Auchan SA («Ашан») Ів Клод повідомив, що мережа супермаркетів продовжить роботу в росії.

Про це він повідомляє в інтерв’ю для Le Journal du Dimanche.

За словами Іва Клода, напередодні Президент України Володимир Зеленський розкритикував рішення Auchan залишитися на ринку рф. Проте керівництво рітейлу вирішило не покидати російський ринок навіть попри вторгнення рф до України. 

«Пан Зеленський — дуже мужня людина, яку я поважаю. У контексті війни, яку переживає його країна, він є взірцем для наслідування. Але ці слова несправедливі, нацьковувати людей один на одного — безрезультатно. Я готовий прийняти громадську думку, яка з цим не згодна. Нас легко критикувати, але ми там, протистоїмо цьому та діємо на користь населення», — заявив гендиректор Auchan SA.

Ів Клод додає, що найголовніше для компанії зберегти своїх співробітників та забезпечити виконання головної місії торгівельної мережі — годувати людей у цих двох країнах. Адже, за його словами, мета компанії бути корисним, де б вони не знаходилися.

Нагадаємо, Credit Agricole повідомляє про призупинення своєї діяльності на території росії. З початком війни банк не надавав нове фінансування російським компаніям і не веде нову комерційну діяльність. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus