Астарта долучилась до програми гуманітарної допомоги ООН

Транспорт «Астарти», яким відбуватиметься доставка гуманітарної допомоги в Україну
Транспорт «Астарти», яким відбуватиметься доставка гуманітарної допомоги в Україну
Джерело фото: Astarta-Kyiv Facebook

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» допоможе доставляти гуманітарні вантажі Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україну.

Про це повідомляє пресслужба «Астарти».

Зазначається, що міжнародні гуманітарні вантажі включатимуть продукти харчування, засоби індивідуального захисту та медикаменти. Компанія, у свою чергу, надасть послуги з їх доставки з Польщі до пунктів призначень в Україні. Для реалізації цього завдання уже створили відповідну команду та підготували вантажний транспорт.

«Надання різноманітної гуманітарної допомоги українцям, у т.ч. і безкоштовна передача харчових продуктів власного виробництва та інших ресурсів, пріоритет для нашої компанії. Паралельно ми постійно опрацьовуємо можливі варіанти збільшення її обсягів. Тому, коли Всесвітня продовольча програма оголосила про постачання гуманітарної допомоги та пошук в Україні партнерів для її доставки, ми запропонували власні логістичні можливості на території країни», — зазначив генеральний директор агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктор Іванчик.

В свою чергу, на сторінці «Астарти» у Facebook повідомляють про прибуття першої партії гуманітарної допомоги в рамках програми.

«Вчора у Польщі приземлився перший літак з 40 т ліків на борту від одного з європейських партнерів цього проєкту. На цей час вони вже доставлені на склад в Україні і найближчим часом будуть передані тим, хто дійсно цього потребує», — йдеться в повідомленні.

Додається, що за час вторгнення до України, «Астарта» надала допомогу на майже 38 млн грн. У свою чергу військовим та населенню передали близько 1000 т продуктів харчування та інші матеріальні ресурси, у т.ч. автотранспорт, а евакуйованих українців прийняли в облаштованих приміщеннях на територіях регіональних підприємств.

Нагадаємо, «Агропросперіс» та його материнська компанія NCH створюють благодійний гуманітарний фонд в Україні для підтримки населення у регіонах своєї присутності.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus