Credit Agricole Bank призупинив діяльність на ринку росії

Credit Agricole повідомляє про призупинення своєї діяльності на території росії.

Про це повідомляє пресслужба Credit Agricole.

Зазначається, що з початком військового конфлікту банк припинив нове фінансування російських компаній і всю комерційну діяльність на росії. Credit Agricole зв’язалися зі своїми міжнародними клієнтами, щоб встановити умови на яких відбуватиметься призупинення послуг, які надаються банком на місцевому рівні та які діятимуть найближчими тижнями.

Додається, що дочірня компанія Credit Agricole на росії налічує 170 співробітників. Компанія не займається роздрібною банківською діяльністю і отримала чистий прибуток у розмірі €3,7 млн минулого року.

«Credit Agricole висловлює свою солідарність з самого першого дня конфлікту в Україні. Солідарність насамперед направлена на населення України та її українських працівників, жертв війни», — йдеться в повідомленні.

У пресслужбі повідомляють про створення спеціального фонду солідарності в розмірі €10 млн для потреб працівників та українців, які постраждали від війни.

Нагадаємо, компанія Väderstad зупиняє розміщення замовлень з росії на нові машини у зв'язку з ситуацією, коли російський режим і військові атакують Україну.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus