Український бекон МХП зупиняє роботу через військові ризики

Через посилення бойових дій на Донеччині «Український бекон», який входить до компанії МХП, тимчасово призупиняє свою роботу.

Про це повідомляє пресслужба МХП на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що через розташування потужностей «Українського бекону» в Краматорському районі, Донецької області, керівництво не може наражати на небезпеку своїх співробітників.

Додається, що попри складнощі воєнного часу компанія МХП понад місяць забезпечувала операційну діяльність підприємства «Український бекон».

«Ситуація на Донеччині загострюється. Згідно з повідомленнями Міністерства оборони України, окупаційні війська рф продовжують концентрувати великі сили на сході держави. Подальший наступ окупантів у Донецькій області збільшує ризики та небезпеку для життя співробітників підприємства та унеможливлює його роботу. Найбільша цінність МХП — люди, тому компанія змушена тимчасово призупинити роботу «Українського бекону» для забезпечення безпеки його працівників», — йдеться в повідомленні.

У пресслужбі повідомляють, що компанія допомагатиме співробітникам підприємства «Український бекон» з евакуацією. Частину співробітників переведуть на роботу на інші підприємства МХП та нададуть тимчасове житло. Керівництво обіцяє всім працівникам підприємства надати фінансову компенсацію.

Нагадаємо, напередодні «Наша Ряба» анонсувала випуск дитячого харчування «КОКО»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus