У керівній ланці Olkom Group відбулись серйозні кадрові зміни

У групі компаній Olkom з 26 травня 2022 року відбулися серйозні кадрові зміни. Відсторонено від повноважень та призупинено дію трудових договорів трьох членів топ-менеджменту, які займали ключові посади в компанії.

Про це повідомляє пресслужба Olkom Group.

Відзначається, що на період з’ясування всіх обставин діяльності посадових осіб у складний для країни час офіційно відсторонено від своїх обов’язків голову правління «Київського маргаринового заводу» Ніну Лещенко

Повідомляється, що також призупинено дію трудових договорів з фінансовим директором Сергієм Мироненко та керівником служби безпеки Сергієм Цицкуном. Зазначається, що на цей час у компанії створено нову дирекцію, яку очолює Ірина Амєліна та оновлено штат співробітників. 

«Це команда однодумців. І кожен співробітник — професіонал у своїй справі. Наша мета залишається спільною — рацювати заради перемоги України та забезпечувати українців якісними продуктами харчування», — прокоментувала ситуацію головний акціонер Olkom Group Ганна Олексенко.

Додається, що перед членами оновленої команди стоятимуть завдання, серед яких формування нової, якісної системи управління, оптимізація витрат і побудова ефективного ланцюга виробництва від отримання вхідної сировини до продажу продукції кінцевому клієнту.

Нагадаємо, що Кабмін призначив заступниками міністра аграрної політики та продовольства України Дениса Башлика, Віталія Головню та Маркіяна Дмитрасевича.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus