УДП шукає партнерів для перевезення зерна з українських портів Ізмаїл, Рені до порту Констанца, Сілістра або Русе

«Українське Дунайське пароплавство» (УДП) оголошує про початок проведення аукціону в електронній системі Прозоро з послуг по перевезенню власним флотом зернових вантажів з українських дунайських портів Ізмаїл, Рені до порту Констанца (Румунія), Сілістра (Болгарія) або порту Русе (Болгарія) у складі барже-буксирного каравану.

Про це повідомляє пресслужба УДП.

Зазначається. що приймання пропозицій відбувається з 27.05.2022 по 02.06.2022. Сам аукціон відбудеться 03.06.2022. З лотами можна ознайомитися на електронному майданчику.

«З питань, пов’язаних з підготовкою та поданням пропозицій, а також технічних, якісних та кількісних характеристик предмета продажу, звертатись до начальника сектору зернових перевезень Світлицького Руслана Миколайовича, тел.+38 (093) 498 79 23. Е-mail: zerno.freight@udp.one‎»‎, — повідомили в компанії УДП. 

Додається, що завантаження барж здійснюватиметься у порту Ізмаїл (Україна) або Рені (Україна) 15.06.2022 — 30.06.2022.

Нагадаємо, що УДП не вперше пропонує свої послуги з вивезення зерна. Раніше на аукціон у системі Prozorro вже виставлялись потужності для вивезення зерна за кордон з Ренійського та Ізмаїльського портів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus