Екснардепа-зрадника Олексія Ковальова призначено «відповідальним за сільське господарство‎ Херсонщини»‎

На тимчасово окупованій частині Херсонщини екснардепа-зрадника Олексія Ковальова призначено «‎відповідальним за сільське господарство».

‎Про це повідомив член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Сергій Хлань на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, на Херсонщині колаборанти спільно з окупантами створили свій так званий «‎уряд»‎. Серед оголошених прізвищ — кілька відомих зрадників, у тому числі й депутат-колаборант Олексій Ковальов.

«‎Головою буде Сергій Єлісєєв з Калінінградської області. А заступник. . . той самий Олексій Ковальов. Екснардеп-зрадник буде відповідати за сільське господарство», — розповідає нардеп.

Він відзначає, що ще один «заступник з внутрішньої політики‎»‎ Володимир Беспалов, також з Калінінградської області. «Міністерство освіти та науки» очолить Міхаїл Родіков, з Московської області, який, кажуть, займався адаптацією під росію навчального процесу у Криму.

«Цікаво, за що ж так не люблять калінінградців і цього Родікова, що посилають на гарантовану смерть до Херсонщини? Хай Ковальов проведе «уряду» інструктаж, як тут «безпечно» для зрадників і колаборантів‎», — розмірковує Сергій Хлань.

Нагадаємо, раніше депутат-колаборант Олексій Ковальов вказував аграріям Херсонщини, що їм вирощувати та куди вивозити зерно.

‎ 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus