Добродія запускає соціальний проєкт на підтримку постраждалих від війни українців

ТМ «Добродія» запускає соціальний проєкт «Добро в дії»
ТМ «Добродія» запускає соціальний проєкт «Добро в дії»
Джерело фото: Agricom Group

Підприємство, що виготовляє продукцію під ТМ «Добродія» ініціювала соціальний проєкт «Добро в дії». Основною його метою є підтримка України з боку компанії та споживачів її продукції.

Про це повідомляє пресслужба компанії Agricom Group.

Зазначається, що залучитися до проєкту зможе кожен українець, придбавши каші ТМ «Добродія» з наліпкою «Добро в дії». При покупці пластівців 1 грн від їх вартості буде відрахована на покриття нагальних потреб українці, перераховуватимуться до благодійного регіонального фонду, що опікується проблемами та потребами територіальних громад.

«Наші гуманітарні вантажі з вівсянкою щотижня відправлялись до Чернігівщини, Луганщини, Донеччини. Щойно наше виробництво відновило роботу, ми продовжили допомогу та у партнерстві з одним із благодійних фондів запустили новий соціальний проєкт. Тепер, придбавши продукцію з наліпкою «Добро в дії», кожен покупець може залучитися до доброї справи допомоги постраждалим від війни українцям. І знову ж таки – до нашої спільної задачі – відбудови економіки України», — розповіла директорка компанії «Добродія Фудз» Ірина Брославцева.

Додається, що перший етап проєкту розрахований на 3 місяці. Надалі планується розвиток та розширення соціальної допомоги. 

Вся інформація щодо перерахованих коштів і адресної допомоги буде опублікована на сайті ТМ «Добродія» за посиланням.

Нагадаємо, що український бренд продуктів зі злакових культур запускає власну логістику до ЄС.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus