Ціни на фуражну кукурудзу знизились — аналітики

Минулого тижня в Україні збільшилися темпи зниження цін на фуражну кукурудзу.

Про це пише «‎АПК-Інформ».‎ 

За словами аналітиків, надлишкова кількість пропозицій кукурудзи на внутрішньому ринку, помірний попит ключових споживачів, які здебільшого сформували достатні обсяги зернової для роботи у середньостроковій перспективі, а також обмежені темпи експорту продовжували чинити значний тиск на ціни. 

«Прискоренню цінового зниження сприяли просування збиральної кампанії ячменю та пшениці та посилення у сільгоспвиробників проблеми дефіциту потужностей для зберігання‎», — зауважили експерти. ‎ 

Відзначається, що станом на 7 липня, ціни попиту на фуражну кукурудзу фіксувались переважно в діапазоні 3500-5900 грн/т СРТ, що нижче показників кінця минулого тижня на 600-1200 грн/т. Максимальні ціни при цьому озвучували поодинокі компанії західного і південного регіонів.

Читайте також: «Тарифи залізниці +70%. Чому так різко і скільки це на тонні зерна? Шість питань до Укрзалізниці від агробізнесу‎» 

Нагадаємо, що котирування пшениці продовжують стрімке відновлення після значних втрат протягом минулого тижня

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus