ТАС-Агро призначило нового комерційного директора

Жемердєєв Антон, новий комерційний директором ТАС-Агро
Жемердєєв Антон, новий комерційний директором ТАС-Агро

Новим комерційним директором «ТАС-Агро» призначено Антона Жемердєєва

Про це Антон Жемердєєв повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що раніше він працював керівником відділу торгівлі зерновими та олійними культурами в агропромхолдингу «Астарта-Київ». У 2020-2021 р. займав посаду комерційного директора «Максігрейн-Україна».

За словами новопризначеного керівника, сьогодні важкий час для аграрного сектору і країни в цілому, тому кожна компанія має працювати 24/7 з метою налаштування експортних потоків, забезпечення валютною виручкою і збереження робочих місць. 

«‎Моє завдання, разом з комерційною командою, налаштувати торгівлю з кінцевими споживачами на традиційних ринках збуту олійних та зернових культур та диверсифікувати логістичні потоки», — прокоментував Latifundist.com Антон Жемердєєв.

Зазначається, що ТАС-Агро планує працювати з давальницькою переробкою олійних культуру та здійснювати продажі судовими партіями. 

«Ми також плануємо дати можливість реалізувати свою продукцію малим виробникам навколо наших елеваторів, адже їм сьогодні важче всіх‎», — акцентував ‎ він.

Додається, що Антон Жемердєєв навчався у Київському національному торговельно-економічному університеті за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність» та «Комерційне право».

Читайте також: «‎Аграрні призначення 2022: Червень-липень»‎ 

Нагадаємо, що під час перших жнив ТАС-Агро планує зібрати урожай із загальної площі 18 тис. га: озимої пшениці — 14,6 тис. га, озимого ріпаку — 3,4 тис. га.  

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus