На полях ТАС Агро очікуюється високий врожай озимих культур

У Центральному та Південному кластері агрохолдингу «ТАС Агро» очікується високий рівень врожайності озимих культур.

Про це повідомив директор з виробництва «ТАС Агро» Віктор Белкот, пише пресслужба агрохолдингу на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що на підприємствах холдингу успішно закінчили весняну посівну кампанію понад місяць тому. Наразі озимі культури перебувають у доброму стані.

«Південний та Західний кластер демонструють задовільні показники. Сподіваємось на високий рівень врожайності на полях Центрального та Північного кластерів», — зазначив Віктор Белкот.

Читати за темою: «‎Український агробізнес у цифрах воєнного часу: песимістичні прогнози та оптимістичні досягнення»‎ 

Додається, що на полях агрокомпанії були отримані дружні сходи ярих, а також вчасно проведені планові заходи з внесення засобів захисту рослин і підживлення культур.

Нагадаємо, що в «ТАС Агро» змінили цьогорічну структуру посівів, скоротивши площі кукурудзи на користь олійних культур. Загалом було засіяно більше ніж 57 тис. га.: соняшнику — 31 тис. га, кукурудзи — 13 тис. га, сої — 13 тис. га.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus