Через логістичні проблеми ТАС Агро змінив структуру посівів на користь олійних культур

Агрохолдинг «ТАС Агро» завершив посівну кампанію. У компанії змінили цьогорічну структуру посівів, скоротивши площі кукурудзи на користь олійних культур. Загалом було засіяно більше ніж 57 тис. га.: соняшнику — 31 тис. га, кукурудзи — 13 тис. га, сої — 13 тис. га. 

Про це повідомляє пресслужба «‎ТАС Агро»‎. ‎ 

Зазначається, що в березні у компанії не були впевнені, що зможуть успішно провести весняну посівну кампанію у всіх своїх підрозділах. Так, землі Північного кластеру перебували в частковій окупації. Проте попри всі труднощі, спричинені російською військовою агресією, вдалось консолідували всі зусилля, що дозволило провести комплекс весняно-польових робіт в оптимальні терміни. 

«‎Цю складну і, без перебільшення, колосальну роботу ми провели завдяки професіоналізму та самовідданій праці наших працівників — як у центральному офісі, так і на місцях»‎, — розповів в.о. генерального директора «ТАС Агро» Нил Неміровченко

 

Відзначається, що зважаючи на логістичні проблеми, які поки продовжують поглиблюватися, у «ТАС Агро» змінили цьогорічну структуру посівів, скоротивши площі кукурудзи на користь олійних культур — соняшника і сої. Адже вони мають нижчу врожайність, якщо порівнювати з кукурудзою, та їх переробка здебільшого знаходиться всередині нашої країни. 

«Наразі підживлюємо озимі культури і продовжуємо вносити засоби захисту рослин. Також концентруємося на підготовці до жнив, щоб ефективно зібрати урожай, забезпечити його зберігання і транспортування‎»‎, — підсумував Нил Неміровченко. 

Нагадаємо, що російські загарбники розстріляли працівників «ТАС Агро».

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus