Corteva придбала біологічну компанію Symborg

Corteva Agriscience оголосила про придбання Symborg, компанії з розробки біологічних рішень, що базується в Мурсії, Іспанія.

Про це повідомила пресслужба Symborg.

Зазначається, що придбання Symborg є важливим наступним кроком у стратегії Corteva, спрямованої на прискорення розробки кращого у своєму класі портфеля біологічних препаратів як цінної частини інтегрованих рішень.

«За останні три роки Corteva уклала ліцензійні та дистриб'юторські угоди з провідними біологічними компаніями, які ми обрали після оцінки технологій та демонстрації їхньої прийнятності клієнтами. Це придбання свідчить про прогрес Corteva у напрямку подальшого утвердження себе як технологічного лідера в цьому сегменті, що швидко зростає», — каже виконавчий віце-президент із захисту рослин. Бізнес-підрозділ Corteva Agriscience Роберт Кінг. 

Читайте також: «‎Репутація чи прибуток: позиція світових агрокомпаній щодо війни рф проти України»‎ 

Повідомляється, що це придбання дозволить Corteva розширити масштаби не тільки поточних рішень Symborg, а й нових продуктів, що перебувають у розробці.

«Інтеграція з Corteva - це можливість посилити наш вплив на місцях, допомагаючи фермерам вирішувати поточні та майбутні проблеми. І, крім цього, це можливість стати відповіддю на безпечні та екологічно чисті продукти харчування, яких вимагає суспільство. Symborg і Corteva поділяють цінності та ринкове бачення, що ідеально підходить для проектування майбутнього сільського господарства‎», — відмітив партнер-засновник та генеральний директор Symborg Хесус Хуарес

Фінансові умови угоди не були оприлюднені.

Компанія Symborg, заснована у 2009 році, допомагає аграріям максимізувати врожайність, долаючи проблеми сталого розвитку, пропонуючи інноваційні біологічні рішення. Сьогодні компанія має дочірні підприємства у Європі, США, Південній Америці та Азії, а її продукція використовується більш ніж у 50 країнах світу.

Нагадаємо, що від 2023 року у Corteva Agriscience очікують певного відновлення ринку — до 5-8% від нинішніх показників. У планах нарощення виробництва насіння в Україні.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus