Запрацював електронний кабінет для бронювання військовозобов’язаних аграріїв

Мінагрополітики створило електронний сервіс — електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних, пише пресслужба відомства. 

Зазначається, що кабінет створено для спрощення процедури подачі документів та пришвидшення обробки заяв на бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу. 

«Отож відтепер процес бронювання військовозобов’язаних буде проходити набагато простіше‎»‎, — розповів державний секретар Мінагрополітики Віктор Канцурак. 

Аграріїв закликають надалі користуватися спрощеною процедурою подачі заявок, а саме:

  1. Увійти у кабінет запитів на бронювання за посиланням;
  2. Авторизуватись за допомогою особистого ключа КЕП. Після цього зайти в особистий кабінет і отримати детальну покрокову інструкцію щодо подальших дій;
  3. При першій авторизації в системі необхідно заповнити та зберегти реєстраційні дані в картці «Профіль організації»;
  4. Після внесення цієї інформації можна розпочати формування запиту на бронювання або розбронювання. Увага! Система не дозволяє вносити військово-облікові спеціальності, які не підлягають бронюванню.
  5. Сформований запит необхідно підписати КЕП, після чого його автоматично буде надіслано на розгляд до Мінагрополітики.

Уточнюється, що у разі виникнення додаткових запитань писати на електронну адресу: mobplan@minagro.gov.ua.

Нагадуємо, що бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus