Південь Одещини готується до міжнародних інвестицій в аграрну та переробну галузі

Громадська спілка «Ліга Аграріїв та Фермерів Придунав’я» (ЛАФП) разом з ICC Ukraine розпочали процес підготовки півдня Одещини до міжнародних інвестицій в аграрну та переробну галузь Українського Подунав’я. 

Про це повідомляє пресслужба ЛАФП.

Відзначається, що днями в Болграді та Ізмаїлі відбулися презентації Громадської спілки «Ліга Аграріїв та Фермерів Придунав’я». 

За словами президента ЛАФП Сергія Опря, основними цілями організації на найближчі 15 місяців є створення єдиної, підготовленої до співпраці та зрозумілої для іноземних інвесторів спільноти аграріїв та фермерів регіону, яким будуть надані найбільша всебічна підтримка, можливості та ресурси з врахуванням міжнародних вимог до співпраці, інвестицій та торгівлі.

Читайте також: «‎У поміч аграрію: побудувати завод глибокої агропереробки та не наробити помилок»‎ 

«‎Для налагодження ефективної співпраці та просування інвестиційних можливостей Болградщини були підписані два меморандуми: меморандум про співробітництво між ICC Ukraine та Болградською міською радою та Меморандум про партнерство та співробітництво між ЛАФП та Болградською міською радою. В жовтні заплановані подібні презентації «Ліги Аграріїв» та »Фермерів Придунав’я» і в інших районах Одещини — Білгород-Дністровському, Одеському, Роздільнянському», — йдеться в повідомленні ‎ 

Уточнюється, що до кінця 2022 року, як зазначив очільник ліги, планується відкриття представництв ЛАФП в кожному районі Подунав’я. Сергій Опря зауважив, що це необхідно для прямих та швидких комунікацій з аграріями та фермерами, для організації ефективної взаємодії з Києвом, Одесою та міжнародними профільними спільнотами.

Читайте також: «‎Глибока переробка сої: плани Астарти та перспективи України»‎ 

Додається, що ЛФАП запрошує аграріїв, фермерів та переробників до участі в організації. Форма для участі за посиланням.

«Ліга Аграріїв та Фермерів Придунав’я» (ЛАФП) зареєстрована 16 вересня 2022 р. у Києві за адресою вул. Рейтарська, 19б (штаб-квартира Українського Національного Комітету Міжнародної Торгової Палати).

Нагадаємо, існує думка, що війна прискорила перехід України від сировинної моделі економіки до продовольчої.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus