Чеський виробник представив новий глибокорозпушувач у складеній конфігурації

BEDNAR розширила серію глибокорозпушувачів новою складаною моделлю TERRALAND TN 4000 HD9.

Про це пише Traktorist.ua.

У компанії відмітили, що TERRALAND є одним із надзвичайно успішних продуктів. Це один із тих продуктів, які аграрії одразу пов’язують із BEDNAR. 

«‎Щороку ми постачаємо сотні таких агрегатів. Крім агрономічних переваг, TERRALAND TN також пропонує низку конструктивних і технічних переваг, які отримують наші клієнти: наприклад, подовжений термін служби агрегата або простота експлуатації. Оскільки продаж і популярність великих колісних тракторів із потужністю понад 350 к.с. зростають, ми вирішили розширити нашу серію глибокорозпушувачів новою складаною моделлю TERRALAND TN 4000 HD9», — розповів директор з продажу компанії BEDNAR FM Ян Беднар

Основною складовою глибокорозпушувача TERRALAND TN 4000 HD9 є рама з високоміцної сталі Alform. Вона, як завіряє виробник, забезпечує високу міцність і довговічність при роботі навіть на максимальній глибині 65 см.

Ширина захвату даної моделі складає 4 м. Глибокорозпушувач TERRALAND TN 4000 HD9 оснащений 9 робочими стійками з відстанню між собою 45 см. Робочі органи мають гідравлічний захист NON-STOP для складних кам’янистих умов і важких або твердих ґрунтів.

Як зазначають в компанії, складена конфігурація рами — головна перевага глибокорозпушувача TERRALAND TN 4000 HD9. Це забезпечує безпечне транспортування агрегата, оскільки транспортна ширина не перевищує дозволених 3 м.

Глибокорозпушувач TERRALAND TN може бути оснащений задніми котками, такими як подвійний коток з гідравлічним регулюванням Cutpack (відповідна комбінація з стійками ZERO-MIX) або каток V-RING діаметром 630 мм.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus