Оновлені гусеничні трактори від Case IH відтепер доступні в Україні

Трактор Case IH Quadtrac 600
Трактор Case IH Quadtrac 600
Джерело фото: Titan Machinery Ukraine

Компанія Titan Machinery Ukraine, офіційний дилер бренду Case IH, завезла в Україну оновлені гусеничні трактори Case IH Quadtrac 600.

Про це повідомляє пресслужба Titan Machinery Ukraine.

Повідомляється, що трактор Quadtrac 600 має шарнірно-зчленовану раму, 4 траки (з незалежним повним приводом кожний), рівномірний розподіл навантаження та найпотужніший в класі двигун.

Що, як завіряє виробник, в сукупності з 16-ступеневою трансмісією з PowerShift дозволяє максимально ефективно реалізувати тяговий потенціал, без пробуксовок та з мінімальною витратою пального в розрахунку на гектар обробленої площі.

«Case IH Quadtrac 600 укомплектовані системою точного землеробства AFS від компанії Case IH, що забезпечує контроль продуктивності, максимальний час роботи, а в результаті — збільшення Вашого прибутку за рахунок економії та швидкості виконання завдань. Система автоматичного водіння AccuGuide та телематика AFS Connect дозволяють забезпечити максимальну точність та ефективність роботи», — йдеться в повідомленні.

За словами спеціалістів Titan Machinery Ukraine, важливим є те, що система xFill, якою оснащені машини, може компенсувати втрату сигналів RTK тривалістю до 20 хв під час повітряних тривог.

Читайте також: «‎Втрати від неякісного посіву коштують більше ніж оновлення техніки, або Що можуть оновлені сівалки TERRASEM»‎ 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus