Засновник групи ТАС Сергій Тігіпко розповів, як він «проспав‎» експорт, але ‎диверсифікація його ‎врятувала‎

Недостатню увагу експорту бізнесмен вважає однією зі своїх помилок. Водночас диверсифікація бізнесу, на його думку, спрацювала.  

Про це Сергій Тігіпко розповів в інтерв'ю Forbes

«‎Одна з помилок, якої я припустився до війни, — недостатня увага експорту. Мої бізнеси були орієнтовані передусім на внутрішній ринок, і тепер це проблема. Я бачу, що ми можемо підписувати гарні угоди з європейцями. Я це проспав»‎, — зауважив бізнесмен. 

Сергій Тігіпко розповів, що якщо згадувати правильні рішення, то головне з них — це диверсифікація бізнесу.

«‎Які були правильні рішення? Було багато розмов на тему що краще: працювати й мати один бізнес чи інвестувати в різні сектори. У нас промисловий, і фінансовий, і сільське господарство. Я вважаю, що диверсифікація спрацювала, я вірив у неї і зараз вірю»‎, — зазначив засновник групи «‎ТАС».

Він також додав, що зараз найголовніше, це не зупиняти інвестицій. ‎  

Нагадаємо, що Сергію Тігіпку належать промислові, девелоперські та сільськогосподарські активи (Тас Агро), але більш ніж половина капіталізації його групи перебуває у фінансовому секторі.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus