Стартувала програма з ремонту понівеченої війною техніки ELVORTI

З 1 грудня компанія «Ельворті» («Червона зірка») запускає програму підтримки українських аграріїв по відновленню техніки Elvorti на постраждалих територіях України «Ukraine is brave farmers». 

Про це повідомила пресслужба «Ельворті‎»

Зазначається, що компанія отримала більше сотні історій аграріїв, як вони у складних воєнних умовах продовжують працювати. Загалом понад 19 тис. господарств із восьми областей України. Це і стало поштовхом для запуску програми «Ukraine is brave farmers», яка діятиме з 1-го грудня 2022 року по 1 березня 2023 року.

В програму підтримки входить:

  • Проведення дефектовки пошкодженої техніки по зверненню аграрія;
  • Безкоштовні роботи по ремонту техніки Elvorti («Червона зірка»), безпосередньо, у господарствах аграріїв, сервісною службою;
  • Забезпечення наявності на складах актуальних позицій запасних частин.

Уточнюється, що у випадку, якщо аграрій надає фото та відео опис пошкоджених деталей та вузлів техніки ELVORTI, то дефектовка проводиться дистанційно (без виїзду сервісної служби). 

Водночас якщо робота по відновленню техніки є більш проблемною та потребує допомоги аграрію, тоді працівники сервісної служби здійснюють виїзд у господарство для проведення дефектовки (ревізія пошкоджених вузлів та деталей).

«‎Працівники сервісної служби формують перелік необхідних запчастин, які потребують заміни. Цей перелік узгоджується з аграрієм. Після придбання аграрієм запасних частин, сервісна служба проводить безплатний ремонт техніки у господарстві»‎, — зауважили в компанії.  

Підтримку від компанії отримають аграрії із таких областей як: Київська, Сумська, Чернігівська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Дніпропетровська, Запорізька. 

Заявки аграрії зможуть надсилати за телефоном гарячої лінії: 0(800)752-452, або через чат-бот: Viber/Telegram.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus